Beboelsesbåde

Gør dig klar til sommeren og køb en speedbåd i dag

Sommeren står for døren, og der er således lagt i kakkelovnen til 2-3 måneder med lækker blå himmel, samt høje temperaturer over det ganske land. Rigtig mange vælger derfor helt naturligt at søge mod de danske strande, kyster og havne, og det er der i den grad også god mulighed for. Danmark kan nemlig prale af en kystlinje på hele 8.750 km! Det er noget der vil noget, og det inspirerer næsten til at tage en lækker tur i en speedbåd. Men hvor køber du sådan en henne? Og hvor meget skal du mon af for herligheden? Lad os se nærmere på det her.

Gode muligheder for at købe speedbåde online

I dag er der med internettets indtog over det ganske danske land opstået rigtig gode muligheder for at købe sin kommende speedbåd online. Du kan blandt andet lede efter gode tilbud på sider såsom Gul Og Gratis, samt ikke mindst DBA. Der findes også en del grupper for speedbådsinteresserede på Facebook, og her er der også ofte salgsannoncer. Det er også på disse platforme at du selv kan sætte din speedbåd til salg. Enten hvis du har en i øjeblikket, eller også kan det vise sig relevant en gang i fremtiden, når du måske skal af med din kommende speedbåd igen.

Speedbåde er relativt dyre

Skal du have en rigtig god speedbåd, så skal du i udgangspunktet op at betale mindst 100.000 kroner. Det er muligt at købe dem billigere, men pris og kvalitet følges typisk ad, og er prisen væsentlig lavere end de netop ca. 100.000 kroner, så er det typisk fordi at båden er gammel og er ved at stå af.

Husk at tage speedbådskørekort

Til sidst er det vigtigt at bemærke, at man næsten altid skal have et gyldigt speedbådskørekort på sig, når man drøner løs på havet. Det gør sig blandt andet gældende såfremt båden er mellem 4 og 15 meter, eller hvis mindre både har en motor på over 25 hk. Så hav lige dette i baghovedet.