Beboelsesbåde

Anvend RPA og få mere fritid til at dyrke sin sejlerhobby

Mange travle erhvervsfolk dyrker sejlerlivet til søs i deres fritid. Ombord i lystbåden er man fri for at tænke på job, kolleger og medarbejdere, og man kan nyde den ultimative frihed. Men virkeligheden er også, at man som travl erhvervsperson kan have svært ved at finde den tid, der skal til for at stævne ud i lystbåden. Arbejdet optager nemlig ofte alt for meget af ens tid, og man kan være stresset og overbelastet som erhvervsleder som konsekvens heraf. Heldigvis findes der metoder til at skaffe sig mere luft i hverdagen, og dermed mere fritid. Denne kan med fordel benyttes på havet.

RPA kan effektivisere

Et af de stærkeste virkemidler til at skabe en mere effektiv arbejdsdag, og dermed i sidste ende få mere luft i hverdagen, er robotteknologien RPA, som i dag anvendes i mange virksomheder. Har man for eksempel mange ensartede processer i form af dataindsamling, flytning af data fra én type dokumenter til en anden, eller andre former for gentagne opgaver, kan man med fordel anvende RPA teknologien til at få løst disse opgaver. Tidligere krævede det måske medarbejdere at få udført disse opgaver, og du skulle anvende ledelsestid på at tilgodese disse ansatte i dit team. Med RPA foretages tingene ved hjælp af IT, og du kan dermed effektivisere og automatisere. Ultimativt kan det føre til mere fritid til det du brænder for, og som du ønsker at bruge tid på. Uanset om det er tid der skal bruges i virksomheden, eller til at skabe mere fritid, er der tale om ren gevinst.

Nyd timerne på havet

Er du kommet afsted, er det vigtigt, at du nyder timerne på din båd. Sluk mobilen, som det så famøst siges i biografen når filmen får i gang. Det er en af de bedste måder at opnå ro på. Og ro, det fortjener man – også som travl erhvervsleder.