Beboelsesbåde

Her er de bedste vine til din næste tur på båden

Danmark er et regulært mekka for sejlsportsinteresserede. For med en kystlinje der strækker sig over ca. 8.750 km er det givet, at du aldrig har langt til den nærmeste lystbådehavn eller mole. Spørgsmålet er derfor blot hvor du har valgt at have din båd liggende, og hvor langt du har til den fra din bolig. Er du aldrig langt fra din båd, og er du altid klar på en hurtig og spontan tur på vandet, så læs med i artiklen her. Her giver vi dig nemlig et bud på hvilken vin du kan medbringe, så turen til søs kan blive endnu mere lækker.

Køb din vin online og hav den klar til turen i båden

Når du skal købe vin er der mange måder du kan gøre det på. Mange vælger således at købe vin i det lokale supermarked, eller måske hos en velrenommeret vinspecialist. Andre igen vælger med god grund at købe god vin online fra webshops såsom Vinoteket. Sidstnævnte anbefaler vi her på siden. Vi har god erfaring med at købe vin fra denne webshop, og vi har ofte haft vinen med os til søs. Hos Vinoteket kan du hurtigt lægge din bestilling, og din vin leveres direkte til hoveddøren. Dermed har du den klar i god tid inden du skal i båden og til søs.

Sauvignon Blanc og Prosecco hitter

Erfaringsmæssigt holder vi her på hjemmesiden meget af at medbringe lidt god Sauvignon Blanc eller Prosecco med i båden. Når det er sagt, så bør det naturligvis bemærkes, at det er en meget subjektiv affære hvad der er godt og dårligt inden for vinens verden. Så uanset om du er til rød- eller hvidvin, eller måske en god champagne, så går alt an når du skal have lidt kvalitetsvin med dig på havet.

Husk alkoholfrit til styrmanden

Når du drager til søs er det naturligvis vigtigt at huske, at styrmanden ikke må indtage alkohol. Som sådan må du, såfremt du skal være styrmand på næstkommende sejltur, i stedet drikke lidt lækker sodavand eller lignende. Det skal nok blive festligt, og du kan overveje som alternativ at spise lidt ekstra god mad undervejs. Når du er tilbage på land kan du naturligvis snuppe et godt glas vin.

Danmark byder som nævnt på masser af gode muligheder for at dyrke passionen for sejlsport og ture på havet. Her på hjemmesiden er vi fortalere for at peppe turene op med lidt god mad og drikke, så vi håber du har fundet inspiration til din næstkommende tur i denne artikel. Hvis du har, så anbefaler vi dig at købe vin allerede nu, så du er klar til at lette anker.