Beboelsesbåde

Indret din sejlbåd med et lækkert nyt køkken

Er du indehaver af en flot og moderne sejlbåd? Og måske endda en med plads nok til både kahytter og andre beboelsesfaciliteter? Så er der for alvor lagt i kakkelovnen til gode oplevelser for dig og resten af familien. En sejlbåd som man kan bo og leve på giver nemlig mulighed for masser af krydstogter rundt i de danske farvande. Måske har du allerede planlagt en længere tur i sejlbåden til næste sommer? I så fald bør du overveje at indrette båden med et lækkert nyt køkken. Læs mere om det her.

Omdan din sejlbåd til en flydende feriebolig

Hvorfor betale i dyre domme for et sommerhus, når du i stedet kan omdanne din sejlbåd til en flydende feriebolig? Med et moderne nyt køkken i din sejlbåd er du sikret lækre faciliteter til hele familien, hvor I kan lave god mad når I er på ture med båden. Overvej at sammensætte delene til køkkenet via det store udvalg på https://rorfokus.dk/, hvor du finder masser af VVS- og køkkenartikler. Her kan du således købe din sejlbåds kommende køkkenvaske og armaturer.

Måske kan du selv bygge lågerne og skabene til køkkenet? Det kræver selvsagt at du er dygtig med en hammer og et par søm. Er du det, så er det et projekt der er værd at kaste sig over.

Gør din båd klar til næste sommers mange krydstogter

De fleste danskere hiver deres båd på land henover efteråret og vinteren. Gør du også det, så bør du udnytte tiden i de kolde måneder til at gøre din båd klar til næste sommers mange krydstogter i de danske farvande. Ud over at få installeret et nyt køkken i sejlbåden, kan du også få gjort skroget godt og grundigt ren. Ofte er det også en god idé at få givet det en god overfladebeskyttelse, og tiden til det er oplagt netop nu.