Beboelsesbåde

Skab hygge på båden

Er du den heldige ejer af en båd, ønsker du helt sikkert også, at den skal være et sted, du har lyst til at tage hen og få en pause fra hverdagens stress og travlhed. Din båd bør indbyde til ro og afslapning, så du ikke behøver at koncentrere dig om andet end at lytte til bølgernes skvulpen.

Gør din båd hyggelig

Ligesom indretningen af dit hjem kan du indrette din båd således, at den fremstår hyggelig og hjemlig. Først og fremmest skal du selvfølgelig tage størrelsen i betragtning, så du ikke ender med, at din båd bliver overfyldt med ting og din vision om hygge og afslapning går i vasken. Jo større din båd er, og jo mere beboelig den er, des flere muligheder har du. Selv den mindste båd vil dog altid kunne blive piftet op med lyskæder eller lanterner, der både kan være med til at skabe en varm, romantisk, afslappende og hyggelig stemning.

Indretning af en større båd

Har du en større båd med sovemulighed eller et større siddearrangement, har du rig mulighed for at lege med indretningen og tilføje hyggelige elementer. Du kan hænge billeder op af familie og venner, tilføje små planter og gøre brug af både tæpper og puder, der vil være med til at præge atmosfæren på båden. Sæt dog tingene godt fast, så det ikke ender med, at dine ting flyver rundt, når båden vipper. Du vil ikke kunne slappe ordentligt af, hvis dine ting hele tiden falder ned.

Brug af tæpper på din båd

Du kan både have tæpper, du og dine gæster kan slå om jer, men også til brug på gulvet. Du kan for eksempel kigge på udvalget af luvtæpper, der vil give en varm og indbydende stemning. De er både bløde, støjdæmpende og isolerende, hvilket vil være yderst praktisk på det kolde skibsgulv. Du kan desuden finde tæpper i adskillige farver og former, så du vil helt sikkert kunne finde et eller flere, der falder i din smag, og som vil passe godt ind på båden.

Gør klar til en hygge

Når du har selve indretningen på plads, kan du også sørge for, at du har visse ting på din båd, der vil være med til at skabe hyggelige stunder med både familie og venner. Du kan for eksempel sørge for, at der altid er en god flaske vin om bord, og du kan også have forskellige spil liggende, såsom kortspil, yatzy eller brætspil, som med sikkerhed vil skabe grundlaget for en god og hyggelig aften.

Skab de bedste forudsætninger for gode stunder og glade minder på din båd ved at skabe nogle hyggelige rammer, som både du og dine gæster vil nyde. Din båd bør indbyde til god stemning og afslapning, og med de helt rigtige elementer vil du nemt kunne skabe dette, uden at du er nødt til at investere det store.