Både til hverdag

Skab sejlerstemning i hjemmet

Vi må bare indse det. Det danske vejr er ikke altid sejlervejr. Der findes tider på året, hvor det trods alt føles rarest at befinde sig derhjemme i den lune stue. Her kan man så til gengæld bruge tiden på at drømme om at tage båden på langfart i de danske og internationale farvande.

For at hjælpe drømmene lidt på gled, kan I jo overveje at dekorere hjemmets vægge med flotte billeder af jeres egen båd eller snapshots fra jeres egne ture eller måske med smukke tidløse plakater med både og sejlads som temaer. Kigger du eksempelvis hos gallerix-home.dk, finder du en række flotte plakater, som vil få tankerne til at vandre og gøre forventningens glæde til endnu en sejlersæson i sommertiden endnu større.

Den skønne sommer

Den danske natur er på sit højdepunkt i sommertiden, og de danske farvande er ingen undtagelse. Her kan man opleve det smukke blå hav, udforske de mange småøer og naturområder, og nyde de grønne kyster og marker. Selvom Danmarks natur er smuk året rundt, er sommertiden virkelig den bedste tid til at nyde det fulde omfang af dens skønhed – også på havet.

Og så har sommeren også den store fordel at kan hoppe i vandet fra båden og nyde en lun svømmetur eller snorkle i de klare danske farvande.