Både til hverdag

Tag det maritime med dig ind i hjemmet

I sommermånederne findes der ikke meget bedre, end at sejle rundt i de smukke danske farvande.

På den anden side fremstår de mørke og kolde måneder, hvor det danske vejr gør det umuligt at sejle, som en regulær pinsel for det sejlende folk.

Selv om det aldrig kan erstatte fornemmelsen af at være på havet, er der god trøst at hente i plakater og malerier af maritime scener. De minder os om den kommende sejlsæson, og de gode tider der venter. For sejlentusiaster kan disse visuelle påmindelser også tjene som en motivation til at planlægge fremtidige sejladser eller forbedringer på deres skibe og udstyr.

Hos desenio.dk kan du finde et stort udvalg af stilfulde plakater og posters, som vil skabe den helt rigtige maritime stemning i hjemmet uden for sæsonen. Har du billeder af din egen båd eller sejladserne med familien, kan du også få lavet flotte print af det og på den måde gøre indretningen endnu mere personlig.

Få det maritime ind i hjemmet

Maritime elementer i hjemmet har altid været populære i Danmark. Landet er trods alt også omgivet af hav, og har en rig historie af opdagelsesrejsende, søfart og sejlads bag sig. Plakater af sejlbåde og andre maritime ting på væggene i hjemmet indfanger det unikke forhold til havet, og inviterer den afslappende atmosfære fra havet inden for hjemmets fire vægge.

Mange vil vælge historiske scener, klassiske sejlbåde eller berømte maritime malerier, der både er en fryd for øjet, og desuden fungerer som samtalestartere. De kan tjene som et udtryk for ejerens passioner og interesser, og samtidig være med til skabe en personlig boligindretning.

For mange af de danskere der værdsætter de lange dage til søs, og friheden ved at sejle, hjælper disse visuelle elementer med at bevare og ære disse oplevelser. Især i månederne, hvor vejret ikke tillader at stævne ud. De skaber en forbindelse til havet og kan fungere som inspiration til drømme og planer om fremtidige sejladser.